Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosting/o/vhost0017682/domains/frye.nl/htdocs/www/nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosting/o/vhost0017682/domains/frye.nl/htdocs/www/nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1236
Home › HOME - Frye Concepts
NL / ENG
human
area
building

Home


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vhosting/o/vhost0017682/domains/frye.nl/htdocs/www/nl/cache/templates/%%F0^F05^F050D22B%%submenu.tpl.php on line 8

HOME

Elke locatie heeft zijn gegeven, sfeer en uitstraling en elke doelgroep kent zijn eigen dynamiek met een eigen lifestyle. Dat maakt elke plek een unieke uitdaging voor Frye Concepts.

Frye Concepts stelt beleving van de gebruiker centraal in elk van haar unieke concepten. Met logica en betrokkenheid bij de gebruiker en opdrachtgever wordt een dynamische leef-/ werkomgeving gecreëerd.

Frye Concepts creëert omgevingen die tot de verbeelding spreken, door middel van haalbare, levendige concepten en programma dat zorgt voor reuring en aantrekkelijkheid.
Door onze progressieve kijk op ruimte en gedegen vooronderzoek weten wij draagvlak te creëren en daarmee een identiteit voor het gebied, het gebouw en de gebruiker te ontwikkelen.

Frye Concepts ontwikkelt haalbare concepten die antwoord geven op leefbaarheidsvraagstukken voor een Gebied, een Gebouw en samen met de Gebruiker. Deze 3G’s staan voor ons altijd met elkaar in verbinding en wij onderzoeken dan ook de onderlinge verhoudingen.
 

Gebied
Frye Concepts brengt de omgevings- en de locatiefactoren in kaart en verbindt deze met het gebouw en zijn gebruiker(s).

Gebouw
Frye Concepts onderzoekt de functies van het gebouw uit het verleden, het heden en voor de toekomst om deze te verbinden met het gebied en de behoefte van de (toekomstige) gebruiker.Een gebouw dient het gebied en de gebruiker.

Gebruiker
Gebruikers staan centraal in alle concepten. Frye Concepts richt zich op de behoefte, lifestyle en beleving van de gebruiker om vanuit dit perspectief het gebied en het gebouw optimaal in te zetten.   


Elke Frye
info@frye.nl
+31 (0)6 17 59 13 52